Restaurantul Corsarul este renumit pentru iscusinta bucatarilor, avandu-l in frunte pe Chef Eugen, de a aduce in farfurii experiente culinare unice si pline de savoare. Bucataria restaurantului, Corsarul, este italiana, unde cuvintele de baza sunt, flexibilitate si impreuna. Flexibilitate - datorita numarului insemnat de mirodenii, retete si preparate, astfel ca pana si cele mai exigente gusturi reusesc sa fie satisfacute prin rafinamentul gustului si calitatea ingredientelor. Impreuna - pentru faptul ca, din cele mai vechi timpuri, popoarele cu sange latin, printre care si italienii, celebrau timpul petrecut impreuna, cu familia sau prietenii, alaturi de mesele copiase gatite cu Suflet, ingredientul care te face sa te simti acasa, atunci cand gusti dintr-un astfel de preparat. Daca ti-e dor de gustul autentic al preparatelor italienesti, Corsarul este pregatit sa ti-l readuca in fiecare specialitate pe care doresti sa o incerci.
↑
Optiuni Suplimentare
Bucatarie :
Mediteranean, Pizza, Fructe de Mare, European, International, Italian, Peste & Fructe de Mare